Tjänster

 

Väderskydd

Väderskydd vid byggnation blir allt mer populärt då man vill kunna arbeta året runt utan att behöva vänta på bättre väder. Väderskyddet hjälper till att skydda byggprojektet från dåligt väder och kan i viss del även påskynda arbetet, då man inte behöver invänta bra väder på samma sätt som om det specifika byggprojektet hade saknat ett väderskydd.

SA Ställningar arbetar med Ubix Roof System och kan därför erbjuda ett väderskydd som ger kunden en torr och säker arbetsmiljö oavsett väder. Vi på SA Ställningar hjälper er gärna med att väderskydda era byggprojekt i Göteborg.

 
     

Byggnadsställning

SA Ställningar har ett brett utbud av byggnadsställningar och erbjuder våra kunder säkra ställningar för alla behov.

En byggnadsställning är en tillfällig struktur, oftast med en metallram som har brädor, plankor eller andra material för att stödja arbetare och material under bygget. Det hjälper också arbetare att nå högre områden på ett säkert.

Materialet som används för att skapa byggnadsställningar kan vara allt robust som kan att uthärda både mänskliga och naturliga krafter som vind, regn och snö. Risken för att föremål faller från stora höjder är hög så en bra byggnadsställning måste konstrueras med bra material för att motstå dessa krafter.

Idag används byggnadsställningar vid konstruktion och byggen men det används också för att skydda arbetare och saker som trappsteg och avsatser under rivning eller annat arbete som kräver att man når högre upp.

 

 

 

 
     

Rullställning

SA Ställningar erbjuder uthyrning av rullställningar för lättare arbeten, både för företag och privatperson.

Rullställningarna är av märket Zip Up och finns i måtten 0,75m x 2,5m och 1,3m x 2,5m och underlättar arbeten avsevärt där flexibiliten är viktig.

 

 

 

SA Ställningar AB - Box 8903, 402 73 Göteborg Tel: 031 - 22 40 80   E-post:info@sastallningar.se