Om SA-Ställningar AB

SA Ställningar har lång erfarenhet av byggställningar i Göteborg, vi startade redan 1986 och har sedan dess fortsatt att utvecklas. Vi stävar alltid efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder, oavsett om byggprojektet är stort eller litet har vi garanterat byggnadsställningarna för er!

Höga krav 


Idag ställs det höga krav på byggnadsställningar, de ska vara säkra och trygga att arbeta på. Därför har vi bara ställningar som är godkända enligt EU-standard och vi ställer höga krav på vårt material. Vi arbetar med det tyska märket Plettac System som håller väldigt hög standard och kvalitet, självklart är dessa certifierade. Precis som vi ställer höga krav på vårt material ställer vi höga krav på våra montörer, som kund kan ni alltid vara säkra på att våra montörer har yrkesbevis och är certifierade för arbetet. Vi satsar stort på framtiden och ser därför till att utbilda och fortbilda vår personal kontinuerligt, ny teknik och nya metoder är inget främmande för oss.

Nöjda kunder 


Vi vet att en nöjd kund är en återkommande kund, därför arbetar vi alltid med personlig service då vi vet att varje byggprojekt är unikt. Vi anpassar alltid våra ställningar och väderskydd efter kundernas krav och önskemål, hos oss kan man alltid vara säker på att man får exakt det man behöver till sitt byggprojekt för att det ska vara säkert. Vi hanterar även väderskydd och vet vikten av att göra en arbetsplats säker i alla väderförhållanden, ett väderskydd ger inte bara skydd åt hantverkarna utan ser även till att byggnaden inte blir fuktskadad. Med byggnadsställningar och specialanpassade väderskydd får man de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb, eftersom man är skyddad från väder och regn behöver man inte heller stänga ner arbetet då det blir dåligt väder. Arbetet blir därmed utfört snabbare och effektivare vilket i sin tur visar sig i den ekonomiska aspekten av ett byggprojekt.

 

Välkommen till oss på SA Ställningar AB, vi kan allt om byggnadsställningar i Göteborg!

Kontakta oss


SA Ställningar AB - Box 8903, 402 73 Göteborg Tel: 031 - 22 40 80   E-post:info@sastallningar.se